2015. feb 13.

5+1 tipp, hogyan legyen az étel szép, ne csak finom

írta: TSK
5+1 tipp, hogyan legyen az étel szép, ne csak finom

Avagy beszéljünk a tálalásról...

Nem akarok álszent lenni, én sem úgy kezdtem a blogolást, és a főzést, hogy minden ételem csodálatosan nézett ki, és persze biztosan még most is rengeteget tanulhatnék a tálalásról. A minap láttam egy "gasztrocikket" és megfogalmazódott bennem az, még ha a képeken látható…

Tovább Szólj hozzá

étel gasztro panda kedvenc tigris gasztronómia tálalás tálalj szép tálalás hoygan tálaljak igényes tálalás tálalási tippek

2015. feb 09.

Egy csodálatos előétel pisztrángból

írta: TSK
Egy csodálatos előétel pisztrángból

Szeretem a pisztrángot. Jó ízközvetítő, könnyű jó minőségben kapni, és még a markáns hal ízt nem kedvelők is szokták szeretni. Akik rendszeresen olvasnak minket, tudják, hogy több receptet is felkerült már ebből a halból, akik nem, azok pedig böngésszék át halas…

Tovább Szólj hozzá

alma gasztro panda főzés halak hal tigris gasztronómia egyszerű

süti beállítások módosítása