2014. nov 29.

A tökéletes sültkumpli. De most tényleg, igazán!

írta: TSK
A tökéletes sültkumpli. De most tényleg, igazán!

Komolyan, bizony, bizony ám....

A gasztronómia talán legközpontibb témája ha végeznénk kutatást, a sültkrumpli lenne. A legalapabb alap, Mégis sokan leragadunk a mirelit hasábburgonyánál, ami akár tud jó is lenni, de azért nem áll meg itt a tudomány. Jó, nem találtam fel a spanyolviaszt, de a témakört…

Tovább Szólj hozzá

burgonya sör gasztro panda krumpli könnyű tigris gasztronómia házi vaj sültkrumpli tötökéletes sültkrumpli krumpli sütés

2014. nov 26.

Kukába a bolti tortellinivel!

írta: TSK
Kukába a bolti tortellinivel!

avagy ilyen, ha otthon készíted...

Gondolom mindenki ismeri a csodás, hiperekben kapható töltött tésztákat. Népszerűek, hiszen olcsók, és valami bolti szósszal pikk pakk elkészíthetők. Naja. Zsír. De az ízük. :S Az ízük pocsék. Ugyanúgy, ahogy a magyarok jónépe nincs tisztában vele, hogy milyen a valódi,…

Tovább Szólj hozzá

olasz kézműves gasztro főzés gomba gasztronómia tészta házi parmezán vargánya vörösboros őszi ravioli szilvalekvár tortellini italiano gaszton

2014. nov 24.

Hogy tényleg ropogjon a bőr...

írta: TSK
Hogy tényleg ropogjon a bőr...

Ma egy gyors cikk lesz egy nagyon egyszerű, de nagyon klassz, és szerintem fontos technológiáról. Ugye mindannyian szeretjük (sorry vegák/vegánok) a ropogós bőrt a húsokon. És utáljuk, ha nyálkás, nyúlós, szottyos blöe. Itt a megoldás. Nem tart sokáig, csak egy kicsit kell…

Tovább Szólj hozzá

gasztro főzés gasztronómia hús hus főz császárhús ropogós crispy Hús bőrős sertés ropogós sertésbőr

süti beállítások módosítása