2015. jan 11.

Csirkét? Egészben!

írta: TSK
Csirkét? Egészben!

Az egész csirke sütésének sokan nehezen állnak neki, mert elsőre nehéznek tűnik, de biztosíthatok mindenkit, nem nagy szám, a végeredmény klassz, és ha az alap dolgokat betartod, szinte lehetetlen elrontani. Most elmondok pár trükköt, amivel a jóból kiváló lesz. Nincs többé…

Tovább Szólj hozzá

csirke gasztro panda főzés tigris gasztronómia fokhagyma csirkemell egyszerű egész csirke

2015. jan 07.

Bacont házilag??!

írta: TSK
Bacont házilag??!

Na, ennek a dolognak erős szkepticizmussal álltam neki. A módszer annyira egyszerűnek tűnt, hogy muszáj volt kipróbálnom, még ha kukába is kell dobnom egy szép darab császárt. Jelentem, működik, és így baromi egyszerűen, töredék áron tudsz hozzájutni kedvenc szalonnádhoz. Nem…

Tovább Szólj hozzá

gasztro panda tigris gasztronómia hús császár házi szalonna bacon házi bacon tigrispanda

2015. jan 05.

Angol tradíció - A yorkshire pudding

írta: TSK
Angol tradíció - A yorkshire pudding

Az angolok a pudding szó alatt merőben mást értenek, mint mi magyarok. Sokféle, teljesen eltérő jellegű ételt illetnek a pudding jelzővel. Nem mennék bele a részleteibe, most kiemelnék egyet (és tán később majd másikat is), ami egy imádni való köret, pikk-pakk megvan, és akár…

Tovább Szólj hozzá

sör brit gasztro angol panda főzés tigris gasztronómia gyors puding egyszerű pudding yorkshire tradicionális yorkshire pudding yorkshire puding

süti beállítások módosítása