Tortilla avokádóval és diós sonkával
Villámgyors kaja, ha valami azonnal és gyorsan kell, mert éhezés van:), uzsonnára, vacsorára, reggelire, ebédre, piknikhez, vendégváró falatnak, bármilyen alkalomra:).
Hozzávalói:
2 tortillalap
3 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
2 evőkanál tejföl
1 pritaminpaprika
2 szelet cheddar sajt
avokádó
sonka (én most diós kéreggel borított sonkát tettem bele)
frissen őrölt bors
Elkészítés: Az avokádóból kisebb szeleteket, csíkokat vágunk ki, a pritaminpaprikát megsütjük olívaolajon (nagyjából 10-15 perc). A sajtot is csíkokra kell vágni. A tortillát meg kell kenni dijoni magos mustár és majonéz keverékével, rá kell fektetni diós sonkaszeleteket (SPAR), a sajtot, avokádócsíkokat pakolni rá, és a sült paprikát. Fel kell tekerni, felszeletelni (mert így szebb és könnyebb enni:)), picit meg is lehet melegíteni és kész:)! A tortilla még finomabb ha előtte száraz serpenyőben megpirítjátok, én most nem tettem, de így is jó lett.